Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

Praktijkovername

Uw praktijk aanbieden ter overname is een grote stap. Toch zijn er veel praktijkhouders die deze stap al hebben gezet. Daarnaast is er een sterke toename van het aantal praktijkhouders dat overweegt hun praktijk ter overname aan te bieden. De enorme groei van DentConnect bevestigt deze trend en bewijst ook dat onze organisatie veel meerwaarde biedt. Wij kennen een scala van samenwerkingsmogelijkheden en gaan graag met u in gesprek wat wij voor ú kunnen betekenen.

 

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via onderstaande link.

 

Klik hier voor meer informatie

Overname in vele vormen

Omdat een praktijkovername nooit hetzelfde is, werkt DentConnect met verschillende modellen. Naast complete overname van een praktijk of van een patiëntenbestand is ook een partnermodel mogelijk. Zo blijft er nog alle ruimte voor ondernemerschap van individuele tandartsen. Tenslotte ontwikkelen we als partner samenwerkingsvormen tussen verschillende praktijken in de regio. Zo zet u een nieuwe stap in uw praktijk.
 
We houden in alle gevallen nadrukkelijk rekening met de eigen identiteit van uw praktijk.

Continuïteit

Praktijkovername betekent kiezen voor continuïteit. Niet alleen voor de patiënten, maar ook voor de tandarts en zijn team. DentConnect zet de zorg voor patiënten bij voorkeur samen met de voormalige praktijkhouder voort. Dat is tenslotte de tandarts waar de patiënten voor hebben gekozen. Daarom is het voor de tandarts ook mogelijk om na de overname medeverantwoordelijk te blijven voor de praktijk. De invulling van dit partnermodel kent vele mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie

 

Groeiend aantal praktijken kiest voor DentConnect

In de afgelopen jaren heeft een groot aantal praktijken ervoor gekozen zich bij DentConnect aan te sluiten. Onderstaande foto's laten zien dat wij geloven in de eigen identiteit van een praktijk. Het behoud van de naam en de eigen identiteit is dan ook een belangrijke reden voor een praktijkeigenaar om voor DentConnect te kiezen als overnamepartner. Het team blijft werken in de vertrouwde omgeving en ook voor de patiënt blijft alles vertrouwd.

 


Samenwerking met DentConnect biedt perspectief

Vertrouwd

Hoge kwaliteit

Vakondersteuning

Ondernemerschap

Kwaliteitsverbetering

Door samenwerking profiteert iedere praktijk van schaalvoordelen van het hele netwerk. Het voortdurend optimaliseren van processen door DentConnect zorgt voor waardevolle synergie en efficiency. Na een overname stellen we een Chef de Clinique en een praktijkcoördinator aan. Zij zijn eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de tandheelkundige behandelingen en het organisatorische beleid in de praktijk. Zo verbeteren we de patiëntenzorg en de kwaliteit van de mondzorg.

Kennismaking

Het overnameproces begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan we vanzelfsprekend stil bij uw wensen en verwachtingen rondom een mogelijke overname. Aan de hand van een presentatie gaan we uitgebreid in op DentConnect als serviceorganisatie. Uiteraard lichten wij het overnameproces op hoofdlijnen toe.

Wij realiseren ons, dat een eventuele verkoop van uw praktijk veel aspecten kent. Onze ruime ervaring met overname van tandartspraktijken kan u ondersteunen tijdens dit proces. Kijk voor meer informatie op het proces van overname.