Mondzorg met ambitie

  • Bewezen track-record in praktijkovername
  • Internationaal netwerk van praktijken en professionals
  • Werkgever met focus op kwaliteit en ontwikkeling
Meer weten?

DentConnect is sponsor van Medora

Stichting Medora is een non-profit organisatie die op een duurzame manier de gezondheid van de lokale bevolking in Nepal wil verbeteren. Per oktober 2015 is DentConnect sponsor geworden van deze mooie en inspirerende organisatie.

Medora voor medische en tandheelkundige hulp

Medora stelt zich ten doel om voorlichting te geven aan de lokale bevolking en legt hierbij de focus op preventie. Daarnaast verzorgt Medora medische en tandheelkundige hulp. Zo heeft Medora in Bachhauli (regio Chitwan) de bouw van een gezondheidscentrum (Community Health Center, CHC) gefinancierd. In dit centrum wordt voorlichting gegeven en medische en tandheelkundige hulp geboden. Voorbeelden hiervan zijn het verhelpen van kiespijn, het vullen van gaatjes, maar ook voor verloskundige en algemeen medische hulpvragen is er kennis en materiaal aanwezig. De hulpverlening is deels permanent en wordt uitgevoerd door de lokale hulpverleners, daarnaast wordt het centrum regelmatig bezocht door lokale specialisten van omringende ziekenhuizen of door Nederlandse en Belgische hulpverleners.

Bezoek de website en geef steun!

Neemt u eens een kijkje op www.medora.nl. En uiteraard zal Medora het zeer waarderen als ook u dit mooie initiatief wilt steunen d.m.v. een financiële bijdrage.