EU website

Werken bij DentConnect

DentConnect biedt als dynamische en snelgroeiende organisatie veel perspectief aan medewerkers. Door de mix van mondzorg en bedrijfsmanagement zijn in de praktijken en in het Shared Service Center uiteenlopende disciplines aanwezig, allemaal met hun eigen carrièremogelijkheden. En de groei van DentConnect zorgt ervoor dat er intern voortdurend nieuwe uitdagingen ontstaan. Daarom hebben we een interne opleidingstak opgezet: DentConnect Academy. Want als werkgever stimuleren we graag de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers. 

DentConnect Academy

Om de beste zorg te bieden is permanente ontwikkeling nodig. Met DentConnect Academy geven we de kwaliteit van al onze tandheelkundige diensten een boost. Als werkgever onderstrepen we met deze unieke, interne opleidingstak nadrukkelijk het belang van persoonlijke groei en ontwikkeling van ons personeel.

Erkend leerbedrijf

Al onze tandheelkundige praktijken zijn door Calibris erkend als leerbedrijf. Onze stageplaatsen voldoen dan ook aan de eisen die opleidingen stellen. Zo zorgt DentConnect voor deskundige begeleiding, een veilige werkomgeving en passende praktijkervaring. Maar we bieden ook de mogelijkheid om na de stage te blijven werken bij één van onze praktijken. Dankzij het grote netwerk van praktijken is er veelal een praktijk in de buurt – en belangrijker: we zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten.